Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Horváth Gréta még vékonyabb, mint korábban, klasszisok ezek a lábformák

Jó látni azt, hogy Horváth Gréta ilyen szép ütemben fejlődik, és ez nemcsak a vonalaira értendő, amikben eddig is nagy volt a potenciál.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Gréta mindig is küzdött a táplálkozással, az azzal kapcsolatos kihívásokkal. Akiknek nincsenek ilyen problémái, még csak nem is sejtik, hogy ez milyen lelki bonyodalmakkal járhat.

Rengeteg mentális kihívással kellett szembenéznie, de ha valaki, akkor ő biztosan képes arra, hogy 180 fokos fordulatot vegyen az életével. Meg is tette, és a szakítás csak erősebbé tette, miközben tisztán látható, hogy hétről hétre dobja le a plusz kilókat magáról, szenzációsan néz ki. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

„Irány haza. Ez a kikapcsolódás tökéletesre sikerült. Sokszor érzem azt mostanában, mennyi minden átrendeződött körülöttem.” – írta őszintén a posztjában Gréta, akinek nagyon fontos a lelki, testi és mentális fejlődés.

Betonkemény lett Lovas Annabella formája

„Természetesen a lehető legjobb értelemben véve. Baráti kapcsolataim lettek erősebbek és a családi energiák is mélyebbek mint valaha.” – folytatta a bejegyzését a sztár, akit nem lehet nem kedvelni, annyira tiszta és érdekes karakter.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.