Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,72 Ft
Euró
401,39 Ft
Font
477,93 Ft
Bitcoin
61,269 $

Berki Mazsi rendkívül mély vallomása Mexikóból

Berki Mazsi rendkívül szép és igaz sorokat idézett Mexikóból, ahol a jelek szerint napról napra újra egyre közelebb és közelebb kerülhet a férjéhez, Berki Krisztiánhoz.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan drukkolnak azért, hogy Mazsi és Krisztián kapcsolata újra a régi legyen, vagy még jobb, és nemcsak miattuk, hanem a közös gyermekük miatt is. Rendkívül sokat harcoltak a kislányukért, nem adták fel, és ez a fajta küzdelem látható a házasságukban is.

A sztárok is ugyanolyan emberek, mint mások, mint azt láthattuk Kulcsár Edina és Csuti esetében is a házasságuk kapcsán. Ők is harcoltak, sokáig küzdöttek, de végül külön utakon folytatták. Soron kívül Orbán Viktor havi 1 millió forintos átlagjövedelmet akar Magyarságon 2-3 éven belül

Mazsiék nem akarnak erre az útra lépni, és mintha valami változott volna, talán Mexikó hatására is. Mazsi újra nagyon őszintén mosolyog, és a fotók is árulkodóak, talán most valóban a lehető legjobb úton vannak.

Ilyen szexin mereng Lékai-Kiss Ramóna

,,Véletlenek nincsenek. Minden eleve úgy van, ahogy lennie kell. Soha senkivel nem találkozol ok nélkül.” – idézett Berki Mazsi a már közel 205 ezres Instagram oldalán, ami ismét arra utal, hogy egyre közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz Krisztiánnal.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor a pedagógusok béréről: kezd egészen jól kinézni a dolog

A magyar miniszterelnök örömmel látja, hogy a pedagógusok is egyre többet keresnek Magyarországon.

1956-os szervezetek erélyesen tiltakoznak Magyar Péter lépése ellen

A szervezetek a kijelentést azért kifogásolják, mert szerintük „a jelkép pontosan a nemzeti szimbólumok kisajátítása elleni tiltakozás okán jött létre”.