Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Kourtney Kardashian topkategóriás lábakat villantott

A világhíres médiaszemélyiség modellnek sem utolsó, és ezúttal a lábait nézhetjük meg, amik abszolúte a topkategóriába tartoznak.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A világhíres médiaszemélyiség modellnek sem utolsó, és ezúttal a lábait nézhetjük meg, amik abszolúte a topkategóriába tartoznak.

Kourtney Kardashian is áloméletet élhet, és valószínűleg ez a család többi tagjára is igaz lesz a következő évtizedekben, mert elképesztő vagyont halmoztak fel a különböző reklámokkal, a saját termékekkel és így tovább. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Az amerikai híresség a család idősebb tagjai közé tartozik a maga 41 évével, és most az idősebb szót erősen tegyük idézőjelbe, mivel ezzel nem azt hangsúlyozzuk, hogy egy nő 40 felett már idősnek számít, mert messze nem! Ez egy nagyon rossz sztereotípia, amin szintén változtatni kell.

https://liner.hu/szabalyos-kort-ir-le-scherzinger-fenekenek-formaja/

Kourtney még mindig rendkívül szexi és vonzó. Férfiak milliói epekedhetnek érte, és a követői között rengeteg olyan nő is lehet, akik rá szeretnének hasonlítani. Ez azonban sokszor a genetikától is függ, és a világsztárral igencsak kegyesek voltak odafent.

A lábai hosszúak, vékonyak, már-már álomszerűen mutatnak a képeken, ezen legalábbis biztosan. A fekete mini pedig tökéletes összhangot teremt, bőven teret adván a csodaszép és formás lábaknak. A szintén fekete kabát ugyancsak a harmóniát testesíti meg, kiegészülve a táskával.

Ez így ránézésre is egy több ezer dolláros szett, amit a magassarkú dobhat meg igazán. A háttér pedig valószínűleg Florida a nagy pálmafákkal, a medencével és a rengeteg virággal. Festői a környezet, de Kourtney még inkább!

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.