Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,39 Ft
Euró
396,14 Ft
Font
469,50 Ft
Bitcoin
61,702 $

Gelencsér Timi kick-boksz közben is több mint vonzó

Nem lehet olyan szettet adni Gelencsér Timinek, amiben ne lenne több mint vonzó, most például kick-bokszolt egyet.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz lekövetni, hogy épp hol jár az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars sztárja. Egyik pillanatban még Budapesten van, majd a következőben Dominikán, nem sokkal később ismét a fővárosban látni.

Timi egy igazi örökmozgó, mindig hajtja valami újdonság, és a sport nagy szerelmese, amit már számtalan alkalommal bizonyított. Nem tud létezni sportok nélkül, és kifejezetten ügyes, legyen szó például futásról, vagy snowboardról. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

Nem az az unatkozós fajta, hamar feltalálja magát, és ez akkor is igaz, ha épp egy ring közelében van. Tóth Andi remek példa lehet arra, hogy a sztárok mekkora meglepetést tudnak okozni.

Mostantól párnavásárlással is támogathatod Ukrajnát: megjelent a Zelenszkijes párna

Andi, aki szintén megnyerte a DWS-t., nagy imádója a kick-boxnak, és most Timi is elérkezettnek látta az időt, hogy belekóstoljon a sportba. Remek tanárai voltak, akik mutattak neki pár trükköt, és persze a képek sem maradhattak el.

Lapozó: 1 2

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.