Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Hasznos funkcióval bővül az Android operációs rendszer

Az újdonságnak hála többé nem szükséges kitörölnünk az applikációkat, ha betelt az okostelefonunk tárhelye.

...svg content...Twenty20
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Alkalmazás-archiválással vetne véget a tárhelyszűkének az androidos okoseszközökön a Google. A napokban bejelentett új funkció lényegében eltávolítja az alkalmazás összes részét anélkül, hogy eltávolítaná a felhasználóra jellemző adatokat – írta az Infostart.

Mindezekből kifolyólag nemcsak értékes tárhelyet szabadít fel az eszközön, hanem azt is biztosítja, hogy ha újra szükség van az alkalmazásra, azt gyorsan újra lehet telepíteni – valószínűleg sokkal kevesebb mobiladatot fogyasztva, amennyiben nincs wifi a közelben – és minden ott folytatható, ahol a felhasználó abbahagyta. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A Google közleményéből kiderült, az applikációk archiválásának segítségével a felhasználók visszaszerezhetik eszközeik tárhelyének akár 60 százalékát is – már ha okosan kufárkodnak a lehetőségekkel.

A funkció fő célja ezzel szemben az alkalmazások megőrzésének elősegítése lesz. Az újdonság valamikor még ebben az évben érkezik, talán éppen az Android 13-mal együtt.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.