Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,92 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
477,79 Ft
Bitcoin
61,269 $

Gelencsér Timi tisztázta, mi az, amit már soha nem csinálna újra az Exatlonban

A híres modell, egykori bajnok és műsorvezető őszintén beszélt a TV2 kamerái előtt, mi az, amit már biztosan nem csinálna újra az Exatlon Hungary-ben.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary hamarosan ismét szünetre megy, de reméljük nem örökre, és egy nap még visszatérhet a műsor egy megújult köntösben. A nézők így sem panaszkodhatnak, mert még a koronavírus legerősebb hullámainak idején is láthattak új részeket.

Ezeket az epizódokat Dominikán forgatták, ahol mindezt lehetővé tette a vírushelyzet, de ez nyilván számos biztonsági intézkedéssel is járt. Mindhárom évad teljesen más volt, személyes kedvencünk a harmadik volt. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

A harmadik szezonban még több színesebb, érdekesebb és izgalmasabb karaktert láthattunk, mint azelőtt, ráadásul napi szinten következtek be a váratlan fordulatok. Imádtuk, és sajnáltuk, amikor véget ért, de már akkor sejthettük, hogy lesz még legalább egy évad.

Egyelőre nem lesz „Harry Potter és az elátkozott gyermek” film, Daniel Radcliffe-et nem érdekli

Így is lett, az Exatlon Hungary All Star jelenleg is tart, ám hamarosan az is véget ér, a csütörtöki naphoz hasonlóan ma is ki fog esni valaki. Gelencsér Timi ugyan visszatért, sokak bánatára nem versenyzőként tette ezt meg.

Lapozó: 1 2

Egyetlen góllal kapott ki a Ferencváros a Tottenham ellen az Európa-ligában

Az Anderlecht után a Tottenham ellen is kikapott a Ferencváros egy szorosabb mérkőzésen, több gólt is lőhettek volna a hazai játékosok.