Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Szécsi Debóra újabb bikinis képe szenzációs testet prezentál

A kétgyermekes édesanyja mintha napról napra egyre jobb formában lenne, Cooky több mint szerencsésnek érezheti magát, hogy egy ilyen nő van mellette.

...svg content...Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan irigykednek a híres DJ-re és rádiósra, nem véletlenül, mert Debóra az egyik legformásabb és legvonzóbb nő a hazai sztárok világából. Mindezt kétszeres édesanyaként mondhatja el magáról, ami rátesz egy lapáttal.

A legtöbb esetben egy nő a szülés után már soha nem lesz a régi, mentálisan is megváltozik, és testileg is nehezebb visszatérni a régi formához. Emberfüggő, hogy ez kinek, milyen módon sikerül, és mennyi idő alatt. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Minél több gyermeke van egy nőnek, annál nehezebb dolga lehet, hiszen ugyanazokat az utakat járja be a szervezete és a teste. A hormonok pedig dolgoznak, ami miatt a férfiaknak nagyon megértőnek kell lenniük.

Sokkot kaptunk Vajna Timi 2022-es bikiniformájától, ezt hogy csinálja?

Elképzelni sem tudják, hogy ez milyen stresszel, mentális és fizikai kihívással jár. Debóra kétszeres is tisztában van ezzel, ám ennek ellenére jobb formája van, mint sokan másoknak, akik egyelőre nem vállaltak gyereket.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.