Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Kiszivároghattak a Google Pixel 7 és Pixel 7 Pro specifikációi

Újabb jelentés látott napvilágot a Google saját fejlesztésű, tiszta Android operációs rendszerrel működő csúcsmobiljainak következő generációs modelljeiről.

...svg content...Smarprix
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Display Supply Chain Consultants (DSCC) vezérigazgatója, Ross Young szerint a Google Pixel 7 elődjéhez képest valamivel kisebb, 6,3 hüvelykes kijelzővel érkezhet, míg a Pixel 7 Pro ugyanazt a panelt kaphatja, mint a Pixel 6 Pro készülék.

Ezenkívül megtudhattuk, a panelek szállítása már májusban kezdetét veheti, ezáltal megerősítve a Pixel 6 életciklusának végét, és az új telefonok őszi megjelenését. Egy másik iparági forrás megemlítette, a Pixel 7 Pro kijelzője LTPO technológiával előállított modul lesz, és a jelenlegi generációhoz hasonlóan 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik majd. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A képernyő méretének változása párhuzamban áll azzal a korábbi jelentéssel, mely szerint a Pixel 7 valamivel kisebb kialakítást kaphat, mint a Pixel 6, emellett a Pixel 7 és Pixel 7 Pro csúcsmobilok korai renderei alapján is sejteni lehetett, hasonlíthatnak elődjeikre.

Mind a Pixel 7, mind a Pixel 7 Pro a Google második generációs Tensor chipet használhatja, amit egy Samsung által kifejlesztett Exynos Modem 5300-mal egészíthetnek ki.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.