Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Exatlon: rengeteg néző háborodott fel, Dorka üzent a bajnokoknak

Salander Dorka nagyon értelmesen és stílusosan reagált, pedig teljesen érthető lett volna a részéről, ha hevesebben teszi ezt meg, de ez nem az ő stílusa.

Fotó: Instagram/Salander Dorka
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salander Dorka és szerelme, Jodi szinte egyszerre estek ki az Exatlon All Star mezőnyéből. Jodi visszatérése nagyon rövidre sikeredett, kevés pontot hozott, nem tudott mit kezdeni az ellenfelekkel.

Tóth Dáviddal egyszerre tért vissza, és a bajnok hasonlóan gyenge teljesítményt nyújt, emiatt lett volna érdekes látni azt, hogyan párbajoznak egymás ellen. Látván azt, hogy Dávid sokkal jobban dobott Jodinál a párbajon, nem volt igazán mitől félnie. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Ennek ellenére mégis Somhegyi Krisztián párbajozott Jodival, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, míg Dávid azt mondta, nem érzi magát gyávának. Sok néző másképp gondolja ezt, és Dorkának szintén megvan a véleménye arról, amit a bajnokok csináltak.

Őrület, mennyire vonzó fehérneműben Justin Bieber felesége

„Tudni kell megválogatni, melyik a te harcod és melyik nem. Úgy érzem, ez a mai nap tanulsága. Kedves Pirosak… most mit mondjak Magának? Belefért, nyilván…de nem volt egy elegáns húzás, azt lássuk be.” – írta a posztjában Dorka.

Lapozó: 1 2

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.