Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Sergio Ramos távozna a PSG-ből, itt fejezné be a pályafutását

A 35 éves spanyol klasszis a fizetéséből is hajlandó lenne engedi.

MTI/EPA/Yoan Valat
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Sem a PSG, sem maga Sergio Ramos nem elégedett a jelenlegi helyzetével, a világbajnok és kétszeres EB-győztes védő állítólag már tárgyalt is a sportvezetéssel arról, hogy a szezon végén szeretné elhagyni a csapatot.

Sajtóértesülések szerint a párizsiak nem gördítenek akadályt Ramos elé, és az sem jelent problémát, hogy 2023 júniusáig élő szerződése van a klubbal. Tény, hogy Ramos nem igazán alkotott maradandót a PSG-nél, eddig mindössze öt mérkőzésen játszott és egyetlen gólt szerzett, ráadásul hónapok óta sérüléssel bajlódik. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A játékos állítólag azzal indokolta távozási szándékát, hogy Sevilla-mezben szeretné befejezni a pályafutását. Bár az szinte biztos, hogy a fizetése jóval kevesebb lesz, mint Franciaországban, valóban jelentős segítség lehetne, főleg akkor, ha Koundé és Diego Carlos is a távozás mellett döntene.

Ramos nevelőcsapatától 17 évvel ezelőtt igazolt a Real Madridba, ahol klubpályafutása legnagyobb sikereit aratta. A Sevilla várhatóan egyéves szerződést ajánl a játékosnak – írta meg a Fichajes.