Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Még április sincs, de már most ilyen kerek Török Livi feneke

Az Exatlon Hungary sztárja minden bizonnyal nem lesz ott az All Star mezőnyben, ám így is gondoskodik róla, hogy felkapjuk rá a fejünket.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi a Buzás Dóri elleni heroikus párbajával abszolúte kivívta a top-státuszt, így már csak emiatt is kivívta a nézők tiszteletét. Sokan az All Star mezőnyében szintén lehetőséget adtak volna neki, de úgy tűnik, ez nem fog megtörténni.

A mindig rendkívül mosolygós és pozitív fiatal lány, aki bokszedzőként dolgozik, csak ad és ad. Rengeteget ad az embereknek, és nemcsak azoknak, akik bokszedzésre járnak hozzá. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Emiatt is érdemes figyelemmel követni az Instagram oldalát, mert az ott lévő tartalmakkal is csak épít. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy egyre kevesebben.

Exatlon: új tánccal álltak elő a bajnokok a kihívók ellen (videó)

Livinek a sport nagyon is az élete részévé vált, így nem csoda, hogy március közepét írunk, és már most top-bikiniformája van. Ez akkor is tisztán látszik, amikor épp egy trendi melegítőt visel, mint azt a következő oldalon láthatjátok is.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.