Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

A volt ukrán elnök szerint Putyin az egész Nyugatot el akarja pusztítani

Porosenko szerint Putyinnak egyre több és több kell.

...svg content...MTI/EPA/ZURAB KURTSIKIDZE
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Petro Porosenko arra figyelmeztetett, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nem fog leállni Ukrajna lerohanásával, ha a nyugati hatalmak nem lépnek közbe.

A volt ukrán elnök szerint Putyin ma még csak a Krímet és a Donbasz régiót követeli Ukrajnától, holnap azonban Skóciát az Egyesült Királyságtól, majd Alaszkát az Egyesült Államoktól – mondta a Sky Newsnak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Nemcsak Ukrajnát akarja elpusztítani, hanem az egész Nyugatot, beleértve az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat.”

Ne próbáljanak kompromisszumot kötni Putyinnal” – mondta, azzal érvelve, hogy az orosz elnök „egyre többet akar majd”.

Porosenko szerint a lengyel határhoz közeli Lviv melletti katonai bázist ért légicsapásból is arra lehet következtetni, hogy Putyin nem fél továbblépni a konfliktusban.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.