Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,033 $

Sandra Bullock elárulta, miért tűnik fel Az elveszett városban Brad Pitt

Az elveszett város című film premierjén a főszereplő, Sandra Bullock elárulta, hogy hogyan jutottak el odáig, hogy Brad Pittet is megnyerték a filmhez.

Sandra Bullock amerikai színésznõ a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének (HFPA) évenkénti gálája, a Golden Globe-díjak 77. átadóünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2020. január 5-én. MTI/EPA/Christian Monterrosa
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Megannyi történet kering arról, hogy bizonyos filmekbe hogyan és miért kerültek be bizonyos színészek, akikre nem számítottunk volna a mozivásznon, nincs ez másképp Brad Pitt szereplésével sem Az elveszett város című filmben. A Sandra Bullock és Channing Tatum főszereplésével készült kalandfilm-vígjáték április 21-én debütál a mozikban Magyarországon, addig azonban hoztunk egy kis érdekességet a szereplőgárda kapcsán.

Habár most sokan azt gondolhatnák, hogy a pénzzel győzték meg a színészt, hogy vállalja el a szerepet, sokkal viccesebb a történet: az egész Pitt és egy fodrász közötti beszélgetéssel kezdődött. Az elveszett városban Sandra Bullock egy írónőt alakít, akit elrabol a Daniel Radcliffe által megformált Abigail Fairfax, aki azt akarja, hogy a nő árulja el neki, hol van a legújabb regényében szereplő, mesebeli, elveszett város. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Bullock karaktere, Loretta Sage ezt követően egy veszélyektől hemzsegő dzsungelkalandra indul, ahol Channing Tatum, és Brad Pitt sietnek segítségére, hogy kimentsék a gonosz Fairfax karmai közül. Az elveszett város világpremiere után Bullock elárulta, hogyan jött össze, hogy Brad Pitt is szerepet vállalt a filmben.

Bullock elmondta, neki és Pittnek ugyanaz a fodrászuk, és konkrétan a fodrász mondta el Pittnek, hogy Bullock szerepelni fog egy filmben, innen pedig már csak úgy pörögtek a dolgok, Pitt elfogadta az ajánlatot, és nem mellékesen a fodrász is kitett magáért, ahogy ezt az előzetesben is láthatjuk:

https://www.youtube.com/watch?v=KQzRf7j8UxM

(MovieWeb)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.