Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Aubameyang, az égből pottyant ajándék

A Barcelona 4-0-ra nyert az Osasuna ellen, Xavi pedig nem fukarkodott a dicsérő szavakkal. 

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Barca vasárnap sorozatban negyedik győzelmét szerezte meg a La Ligában az Osasuna ellen. Ferran Torres duplája, valamint Aubameyang és Riqui Puig góljai megpecsételték a három pontot a házigazdák számára, Xavi pedig nagyon megdicsérte a gabonit. 

„Aubameyang egy ajándék, amely az égből pottyant. Nem csak [a gólokról] van szó, hanem arról, ahogyan edz, és a profizmusáról is. Ő egy példakép“ – jellemezte Xavi.  Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Aubameyang a télen érkezett Katalóniába, amikor szerződést bontott az Arsenallal, azóta pedig nagyon jó formát nyújt, kilenc találkozó alkalmával már hatszor talált a hálóba. 

A Barca a legutóbbi győzelmét követően továbbra is a harmadik helyen áll a Liga tabelláján, 27 mérkőzés után 12 ponttal lemaradva a listavezető Real Madrid mögött. 

Xavi csapata a Galatasaray elleni Európa Liga 16. fordulójának visszavágóját követően a Santiago Bernabeuban a madridiakkal találkozik – írja a Goal.com

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.