Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Erre mondják azt, hogy őrületes dekoltázs

A világhírű futballügynök szereti megmutatni a formáit, vonalait, és dekoltázsát, amire ráadásul nagyon büszke, legalábbis erősen erre utalhatnak a fotói.

...svg content...Fotó: Instagram/Wanda Nara
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Manapság sokkal inkább egy olyan világot élünk, amikor az emberek felvállalják magukat, és egyúttal valami másnak is akarnak látszani. Ez nem mindenkire igaz, de ha megnézzük a közösségi médiát, számos ilyen tartalomba futhatunk bele.

Rengetegen módosítják a képeiket, méghozzá olyan módon, hogy az utcán még csak fel sem ismernénk az illetőt. Név nélkül, Magyarországon is vannak ilyen emberek, amikkel főként saját magukat vezetik meg. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Szomorú, hogy ez a fajta természetesség elmúlt, nem létezik, mintha már teljesen más értékeket hordoznának magukban az emberek. Lehet úgy is szexinek lenni, ha valóban saját magunkat adjuk, és nem játsszunk szerepet.

Meggyes Dávid saját magára is irigy lenne Stana Alexandra miatt

Itt van például Wanda Nara, a világhírű futballügynök, aki modellként is letette a névjegyét, és többgyermekes édesanyaként is lenyűgöző formákat birtokol. Ő a való életben is olyan, mint a képein, csak úgy dől belőle az erotika.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .