Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Szabályos kört ír le Scherzinger fenekének formája

Nicole Scherzinger egy újabb nagyszerű példa arra, hogy a kor csak egy szám, és igazán az számít, hogy hogyan fogjuk fel az életünket.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nicole Scherzinger egy újabb nagyszerű példa arra, hogy a kor csak egy szám, és igazán az számít, hogy hogyan fogjuk fel az életünket. A világhíres énekesnő feneke lassan egy geometriai elem.

Nem mindenkire ugyanúgy hat az idő, ami részben a génekhez köthető, részben pedig az életmódunkhoz, ahhoz, hogy hol élünk, miket eszünk, mennyire vigyázunk a bőrünkre, és így tovább. Nem minden pénz kérdése, és ez az egészségesebb életre is igaz. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Számtalan olyan étrend van, amik nem költségesek, és közben nagyon ízletesek, valamint egészségesek. A testünkre vigyáznunk kell, mert nem azért kaptuk, hogy tönkretegyük! Nem kell világmegváltónak lennünk ahhoz, hogy tudjuk, ezeknek a szavaknak igazi jelentésük van.

https://liner.hu/egy-nagyon-elkapott-pillanat-koroknyai-viragrol-a-parton/

Nicole Scherzinger maximálisan tisztában van ezzel, aki nemrég ünnepelhette a 42. születésnapját. Valóban 42 évesnek néz ki? Nem, messze nem… Az amerikai énekesnő egyszerűen odafigyel arra, hogy mit eszik, és közben a testedzéseket sem hagyja abba.

A volt profi sportoló párja még nagyobb motivációt jelenthet számára, aki mellett nagyon boldognak tűnik. A korlátozások enyhítésével a sztárpár is útra kelt, és nagyon különleges helyekről jelentkeznek be, ahol mi is szívesen eltöltenénk pár hetet.

A duó legutóbb egy humorosabb képet osztott meg magáról, de lehetetlen szó nélkül elmenni Nicole formás feneke mellett, amiről nem túlzás azt állítani, hogy kerekebb, mint eddig bármikor.