Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

A magyarok 13 százaléka nem jut megfelelő minőségű ételhez

Az Európai Uniós átlaghoz képest jóval többen, a magyar lakosság összesen 2,8 százaléka nem engedheti meg magának, hogy legalább minden második nap fogyasszon húst, halat vagy zöldséget.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Ezzel Magyarország a 4. legrosszabb helyen áll, Bulgária, Németország és Románia után. A legkevesebben Svédországban, Írországban és Cipruson nélkülözik a minőségi ételeket – írta az Eurostat statisztikái alapján a 24.hu.

Az elszegényedéssel veszélyeztettek, tehát azok, akiknek a rendelkezésre álló jövedelme legfeljebb az országos mediánbér 60 százaléka, az ötödik legtöbben vannak Magyarországon az uniós területen – a lakosság 31,9 százaléka ebbe a kategóriába sorolható. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A teljes lakosság körében az első három helyen Románia, Bulgária és Magyarország szerepel abból a szempontból, hogy mely országokban a legmagasabb a lakosság körében azok aránya, akiknek nincs elég pénzük saját internetelőfizetésre – írták.

A szegénységi küszöbön vagy az alatt található csoportok szempontjából az első három sorrendje ugyanez: Romániában 40,9 százalék, Bulgáriában 26,6 százalék, Magyarországon pedig 16,9 százalék, ami jóval a 9,7 százalékos uniós átlag fölött van.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.