Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Kevin Spacey ügye még mindig nem ért véget, októberben bíróság elé állítják szexuális zaklatás vádjával

Kevin Spacey ügye még nem ért véget, a legfrissebb jelentések szerint ugyanis októberben bíróság elé kell állnia.

A Bits & Pretzels által közreadott képen Kevin Spacey amerikai színész-rendezõ beszél a digitális technológiát fejlesztõ startup cégek alapítói és befektetõi számára rendezett Bits & Pretzels 2016 konferencián Münchenben 2016. szeptember 25-én, a háromnapos szakmai fórum nyitónapján. (MTI/EPA/Dan Taylor)
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Anthony Rapp színész, aki leginkább Star Trek: Discovery című tévésorozatban való szereplésével robbant be a köztudatba, 2017 októberében tett feljelentést Spacey ellen, azt állítva, hogy Spacey meghívta őt egy partira 1986-ban, saját manhattani lakásába.

A kereset szerint Rapp „nem kívánt szexuális közeledés áldozata lett”, amikor Spacey megfogta a fenekét, Rapp pedig azt állítja, hogy a fürdőszobába menekült Spacey elől, majd sikerült kijutnia a lakásból. Rapp keresetében határozatlan összegű kártérítést követel a színésztől, azt állítva, hogy az állítólagos szexuális közeledés „pszichés károkat okozott” számára. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A 31 évvel ezelőtti partin történt állítólagos zaklatás kapcsán Rapp kijelentette, hogy Spacey „megpróbált vele összejönni”, s azt állítja, hogy Spacey „úgy kapta fel, mint egy menyasszonyt”, habár állítása szerint először ő maga sem vonakodott a színész közeledésétől, csak később kérdezett rá, hogy „mi folyik itt?”.

Rapp szerint Spacey megpróbálta elcsábítani a partin, erre reagálva pedig Spacey közölte, hogy „elborzadt a történetet hallva”, és megjegyezte, hogy nem is emlékszik erre a találkozásra, de ha mégis megtörtént az állítólagos szexuális közeledés, úgy utólag „a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozik” neki.

(Metro)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.