Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Egy újabb egészen forró bikinis kép Nagy Rékáról

Nagy Réka nagyon élvezi az életet Dominikán, ami élete egyik legnagyobb kalandja lehet, és egyúttal lehetősége is.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Réka
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy Réka nem panaszkodhat, a TV2 két igen komoly lehetőséget is ajánlott számára, akárcsak elődjének, Gelencsér Timinek, aki szintén ott van Dominikán. Réka a Dancing with the Stars második évadában kezdte, majd nem sokkal később az Exatlonban kötött ki.

A híres modell váltotta az egykori szépségkirálynőt, míg Pali László helyére Monoki Lehel érkezett meg. Ezzel egy teljesen új időszak vette kezdetét, és Réka is nagyon élvezi a kalandot. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Számos adáson van már túl, és hála a műsorvezetői tapasztalatának, hamar belerázódott a munkába. Remek kérdéseket tesz fel, szeretik a versenyzők, és abszolúte együtt él a játékkal.

Madonna visszatért, de nem biztos, hogy erre szüksége volt a világnak

Igazán élvezi, amit csinál, és közben arra is van ideje, hogy a parton legyen, de a legtöbb alkalommal forgatáson van. Ez egy igazán intenzív munka, hatalmas előkészületekkel és odafigyeléssel.

Lapozó: 1 2

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.