Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szívdöglesztően áll ez a szett Sáfrány Emesén

Sáfrány Emese is az egészséges élet híve, ami jól látszik a formáján, nagyon sokan szeretnének hasonlóan kinézni.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese is meghatározó tagja a médiának, már több mint 121 ezer követője van az Instagram oldalán. Sokan kedvelik az őszintesége, nyíltsága és állandó motivációja miatt, mintha soha nem állna le.

Legújabb posztjában is az egészséges életmódról beszélt, aminek kialakítása nem megy egyik napról a másikra. Nála sem ment egyik napról a másikra, ám most láthatjuk, hogy milyen csinos, szexi és vonzó. Korábban is az volt, de most minden eddiginél csinosabb, szexibb és vonzóbb, ráadásul már úton van a nyár, ami számára is izgalmas lehet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Az egészséges életmód kialakítása nem egyik napról a másikra megy, hanem egy folyamat eredményeként jön létre. Viszont, ha egyszer elszánod magad rá, akkor azzal biztosan életed egyik legjobb döntését hozod meg.” – írta a posztjában Emese az Insgram oldalán, amit érdemes követnetek az extra tartalmak miatt.

Titokban megszületett Elon Musk és Grimes második gyermeke

„A mozgás, a friss levegő és a lelki egyensúly mellett az egyik legfontosabb tényezője a táplálkozás. „Ételed legyen orvosságod, és orvosságod legyen ételed.” Hippokratész” – idézett a sztár.

Lapozó: 1 2