Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Titokban megszületett Elon Musk és Grimes második gyermeke

A zenész nem tudta megmondani, miért titkolta gyermekét, de miután fellebbent a fátyol, megosztott néhány információt kislányáról és Elon Muskhoz fűződő rendhagyó viszonyáról.

Fotó: Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója látogatást tesz a Tesla Gigafactory nevû gyárának építési területén a Berlin szomszédságában fekvõ Grünheidében 2021. augusztus 13-án. A Tesla elsõ európai gyára várhatóan 2021 végén kezdi meg a mûködését. MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul
Style

Czinder Tímea

Szerkesztő

Csütörtökön Grimes éppen a Vanity Fairnek adott interjút, amikor egy váratlan esemény szakította félbe a beszélgetést; az emeleten felsírt Elon Muskkal közös kislánya. A zenész megosztotta, Exa Dark Sidaræl egy kissé kólikás, első gyermeke, X Æ A-XII pedig épp az apjával van.

„Nem tudom. Nem tudom, mit gondoltam” – válaszolta Grimes a magazinnak arra a kérdésre, miért próbálta elrejteni a babát. Ezek után azonban megosztotta, a kislány – akit Y-nak hívnak, tekintve, hogy bátyját X-ként emlegetik – 2021 decemberében béranyától született, néhány hónappal azután, hogy három év után szakítottak a Tesla-mogullal. Azóta ismét együtt vannak, noha nem a hagyományos minőségben. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

„Leginkább a barátomnak nevezném, de nagyon rugalmasak vagyunk. Külön házban lakunk, a legjobb barátok vagyunk, állandóan látjuk egymást… Csak zajlanak a saját dolgaink, és nem várom el, hogy ezt mások megértsék. Így a lehető legjobb, csak szabadnak kell lennünk”

– magyarázta a kiadványnak.

A pár reméli, hogy még tovább bővítheti családját, elárulták ugyanis, hogy mindig is legalább három vagy négy közös gyermeket szerettek volna – számolt be a Pagesix.

Az 50 éves Musk korábban Justine Wilson írónő férje volt, akitől összesen öt gyermeke született két terhességből: Griffin és Xavier most 17 évesek, a hármasikrek, Damian, Saxon és Kai pedig 16 évesek. Korábban a Westworld színésznőjét, Talulah Riley-t is feleségül vette, méghozzá kétszer, 2016-ban váltak el véglegesen.

A milliárdos 2017 és 2018 között Amber Hearddel is járt, miután véget ért kapcsolata Johnny Deppel, legutóbb pedig az a hír járta, Natasha Bassett ausztrál színésznővel randevúzik.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.