Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Schobert Lara élete legmélyebb időszakáról vallott

Nagyon nehéz időszakon van túl Schobert Lara, aki szinte egyszerre veszítette el a nagymamáját, miközben szakított a párjával, majd kórházba került az édesapja.

Fotó: Instagram/Update pékség hálózat
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fiatal lány sokszor úgy érezte, nincs értelme a mindennapjainak, teljesen magába fordult, amiről a Tények stábja előtt beszélt. A nehéz időszak miatt Lara és Rubint Réka kapcsolata nem volt felhőtlen, de már ez is a múlt, azóta minden a helyére került.

Ahogyan ő fogalmazott az interjúja elején, a 2021-es évét senkinek nem kívánja, és nem is gondolta, hogy valaha képes lesz kimászni abból a mély gödörből. Októberben ünnepelte a 18. születésnapját, ám a felnőtté válás éve mégsem úgy alakult, ahogy szerette volna. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Annyira elzárkózott a világtól, hogy sokáig nem tudta, miért kelt fel, nem látta értelmét, miután folyamatosan csak csalódások érték. Szakítása kapcsán azt mondta, nehéz volt elengedniük a másikat, mert ugyan nem szerelmesek voltak, szerették egymást, és amikor vége lett, teljesen értelmét veszítette az élete.

Nádai Anikó új képeket mutatott növekvő magzatáról

Ekkor semmit nem osztott meg a családjával, csak azt látták, hogy egy önpusztító üzemmódban van, ami nagyon megviselte őket. Elmondása szerint akkoriban minden napja abból állt, hogy hazament, felment a szobájába, és azt sem tudta, hogy hívják a testvéreit. „Semmit nem tudtam senkiről.”

Lapozó: 1 2

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.