Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,09 Ft
Euró
388,09 Ft
Font
451,48 Ft
Bitcoin
63,208 $

Ronaldo úgy lett a hétvégi derbi főszereplője, hogy a pályán sem volt

Sőt, még Angliában sem, hiszen csípősérülésére hivatkozva hazautazott Portugáliába.

MTI/EPA/TIM KEETON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Hatalmas felzúdulást váltott ki a Unitednél Ronaldo hétvégi távolmaradása, főleg miután a csapat súlyos vereséget szenvedett a városi riválistól, a Manchester Citytől.

Ahhoz képest, hogy Guardiola épp a derbi előtt panaszkodott a csatárproblémáira, De Bruyne és Mahrez jóvoltából rendesen megszórták a Vörös Ördögöket. A 4-1-re végződő találkozót követően azonban nem is az eredmény, hanem Ronaldo állítólagos sérülése volt az igazi szenzáció. Soron kívül Itt a videó az adácsi vonatbalesetről, kamionnal hajtott a vonat elé

Sokan ugyanis már készpénznek veszik, hogy Ronaldo hamarosan távozik Manchesterből, mivel sem a csapattal, sem pedig a vezetőséggel nem igazán találja a közös hangot, ami mostanra a teljesítményére is rányomta a bélyegét – írta meg a Fichajes.

A mostani incidens is állítólag egy belső vitából pattant ki, miszerint a United edzője, Ralf Rangnick nem számított Ronaldóra a kezdőben, mivel elmondása szerint a mérkőzés későbbi szakaszában, frissen szerette volna bevetni.

Rangnick taktikájában volt is ráció, hiszen a United a második félidő derekára fulladt ki, és 2-1-nél Ronaldo talán még vissza is hozhatta volna a csapatot. Hogy mi lesz a konfliktus vége, várhatóan hamarosan kiderül, mindenesetre a portugálnak a hírek szerint már több csapat is ajánlatot tett.

Szentkirályi szerint ámokfutás, elmebaj és káosz, amit Karácsony csinált

Szentkirályi Alexandra is egyre erősebb jelzőket használ Karácsony Gergely munkájának jellemzésekor, most épp a közlekedés kapcsán.