Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,103 $

Súlyos problémák adódhatnak a PSG öltözőjében a Bajnokok Ligája miatt

Következik a Real Madrid-PSG visszavágó, és Pochettinónak választania kell Keylor Navas és Donnarumma között. 

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Sokan úgy vélik, Párizsban túllihegik a helyzetet, hiszen áldás, hogy két ilyen kapusuk van, azonban az, hogy Keylor Navas és Donnarumma a csapatban van, komoly problémákat okozhat a két prominens hálóőr között. 

A PSG ki akarta használni, hogy az olasznak tavaly lejárt a szerződése a Milannal, és ingyen elvitte őt. Azóta az argentin edzőnek menedzselnie kell a problémát, hogy mindketten elég időt kapjanak. Szerdán a Bernabeuban pedig újabb forduló következik.  Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Minden jel szerint Pochettino ismét Donnarummát fogja választani, ahogy az első mérkőzésen is tette. Ez pedig biztosan bosszantani fogja Keylort, aki nem túl boldog, hogy a PSG-nél csak csere, második számú ismét. 

A Costa Rica-i már a Real Madridnál is nehezen állt ki Courtois mellett, akivel meglehetősen feszült volt a viszonya: „Nem a legjobb barátok. Köszönnek egymásnak, és nem sok minden mást. Nagy a rivalizálás közöttük“ – magyarázták akkor Madridban.

Pochettino képes megtalálni a megfelelő egyensúlyt, tudja, hogyan teremtsen jó hangulatot az öltözőben. Keylor Navas kispadon hagyása a Real Madrid ellen azonban fordulópontot jelenthet, bár a PSG edzője tudja, hogy a sportszakmai helyzetet a személyessen szemben előtérbe kell helyeznie – írja a Mundo Deportivo

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja