Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

A Netflix is felfüggeszti a működését Oroszországban

Így tiltakoznak az ukrajnai invázió ellen.

...svg content...Fotó: Pixabay
TV

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A streaming szolgáltató már a múlt héten bejelentette, hogy leállítanak minden orosz projektet, ami több készülő filmet és sorozatot is érintett. Most azonban teljesen felfüggesztették a szolgáltatásukat is, amit közleményben is megerősítettek.

„A körülményekre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük szolgáltatásunkat Oroszországban” – közölte a Netflix szóvivője. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A platform meglehetősen későn jutott el az orosz piacra, 2016 óta volt elérhető, és viszonylag kevés, egymillió előfizetővel rendelkezik az országban – számolt be róla a Variety.

A Netflix nemrég azt is bejelentette, hogy ingyenesen elérhetővé teszi a 2015-ös „Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom” című dokumentumfilmjét, mely a Majdan téri eseményeket dolgozta fel.

Oroszországban mostanra számos szolgáltatást megszüntettek a nyugati vállalatok, a Microsoft, az Apple és a Dell felfüggesztették az eladásokat, a Nike nem teljesíti többé az online rendeléseket, valamint az összes nagy stúdió bejelentette, hogy leállítja filmjei oroszországi bemutatóit.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.