Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,97 Ft
Euró
385,56 Ft
Font
448,29 Ft
Bitcoin
61,788 $

Egy újabb pokolian szexi sorozat Tolvai Reniről

Az elmúlt évek egyik leglátványosabb fotósorozata, ami Tolvai Reniről készült, aki igen magabiztosan érzi magát a bőrében.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni is jubileum előtt áll, közel jár ahhoz, hogy meglegyen neki a 150 ezer követő az Instagram oldalán. A híres énekesnő, aki már a szépségiparban is nagy sikereket ért el, modellnek is mondhatná magát.

Szexibbnél szexibb képeket készítenek róla, és ezeket a fotókat idősebb korában is büszkén nézheti vissza. A sztárság egyik pozitív hozadéka, hogy az ember sok fotózáson vehet részt, és olyan karakterek bőrébe bújhat, ami egy átlagember esetében nem lehetséges. Soron kívül Három ember életét vesztette egy kamion rakterében az M1-es autópályán

Nem rossz érzés, amikor egy stáb dolgozik azon, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőled, és megmutasd, milyen különlegesen mutatsz a képeken. Reni teljes természetességgel teszi ezt, mondhatni a vérében van.

Vasvári Vivien ismét az Egyesült Államokba utazott (képek)

Kiváló formájának köszönhetően ezek a képek pedig látványosabbak, mint valaha. A piros abszolúte az ő színe, szívesen látnánk őt minden nap ebben a szettben. Nem is lehet kérdés, hogy ez is az ő világa, és még számtalan ilyen sorozat jelenhet meg róla.

Lapozó: 1 2