Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Exatlon: Dorka a fájdalmai ellenére nem akarta feladni, brutálisan nagyot ment

Salander Dorka megérdemelte volna, hogy játékban maradjon, már csak amiatt is, hogy a látható lábsérülése ellenére is egy hajszálon múlott a bennmaradása.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Janka győzte le a kihívólányt egy őrült párbaj végén, amire még egy ideig biztosan emlékezni fogunk, egészen hihetetlen események zajlottak a pályán, és azon kívül. Abszolúte nagy csatát vívtak egymással a lányok, és amit a kihívó letett az asztalra, az komoly tiszteletet érdemel.

Dorka az elköszönése előtt Lehel kérdésére elmondta, a bokája ismét jobban fáj, de nem hiszi, hogy komoly bajról van szó, független attól, hogy már a futamok között is kapott fájdalomcsillapítót. Nem tagadja, hogy a sérülése hatással volt a teljesítményére, de az adrenalin tovább és tovább lökte őt. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Lehel megkérdezte, volt-e olyan pillanat, amikor arra gondolt, hogy feladja-e a játékot. Egyértelmű nem volt a válasz, mivel rá tudott állni a lábára, és úgy érezte, folytatnia kell, majd minden eddiginél keményebben küzdött.

Több folytatást is kap Ryan Reynolds Free Guy című filmje

Nemcsak szeretett csapattársaitól kellett elköszönnie, hanem a szerelmétől is, aki egészen megható szavakat fogalmazott meg hozzá. „Nagyon fogok neki szurkolni, és kint várom, ahogy Katát is egyébként.” – mondta Dorka.

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.