Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Meglepetésjátékkal bővül az Xbox Game Pass könyvtára márciusban

A Microsoft népszerű előfizetéses szolgáltatása nem mással, mint egy klasszikus RPG-vel gazdagodik.

...svg content...Xbox
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A redmondi techóriás gaming részlegétől megszokhattuk, hogy havi rendszerességgel bővíti a játékipar Netflixének tartott, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező szolgáltatását. Ez alól március sem jelentett kivételt, hiszen ismét több címet is hozzáadtak a Game Pass-hez, ám érkezett egy meglepetés is.

Az előfizetők ebben a hónapban kipróbálhatják a Lightning Returns: Final Fantasy 13 című fantasztikus RPG-t, ami azt jelenti, hogy a Game Pass-feliratkozók mostantól végigjátszhatják a Lightning teljes trilógiáját. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A Final Fantasy 13 és a Final Fantasy 13-2 néhány hónappal ezelőtt került fel Game Pass-re, ami azért is számít jelentős előrelépésnek, hiszen olyan alkotásokról beszélünk, amelyek éveken keresztül kizárólag a Sony konzoljain voltak elérhetőek.

Kérdés, hogy mit hoz a jövő, hiszen a game-ek hozzáadásával az is egyértelművé vált, hogy bizonyos címek távozni fognak, ezért érdemes rajta tartanunk a szemünket az események alakulásán.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.