Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,36 Ft
Euró
384,54 Ft
Font
451,84 Ft
Bitcoin
68,831 $

Exatlon: igaz vagy hamis játékot játszottak a kihívók, Bálint lehányt valakit

Rozs Geri dobta be a dolgot, ami végül nagyon jó ötlet volt a részéről, mert teljesen más hangulatban feküdtek le aludni.

...svg content...Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy héttel ezelőtt a kihívók teljesen nyugodtan várhatták a pénteki napot, miután a végjáték mindkét napját megnyerték. Ez pedig azt is jelentette, hogy nem kellett ott lenniük a párbajon, aminek a végén kiesett egy bajnok.

Bálintnak is fájt Andris távozása, mert nagyon jóban vannak egymással, és rossz volt látnia, hogy a bajnokok nem fogadták be. Ez már a múlt, most a lányok párbajára kell koncentrálniuk, aminek Janka és Dorka már biztos résztvevője. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: Karácsony örömmel kiszolgálta Gyurcsányt

A kihívók nem túl boldogan tértek vissza a faházba, ami érthető, hiszen benne van a pakliban, hogy elveszíthetnek valakit. Gerinek támadt egy jó ötlete, hogy játsszanak egy igaz-hamis játékot, ami mindig humoros tud lenni.

Exatlon: Bálint szerint Dorci többet fekszik, mint sportol

Kata is örült annak, hogy újra játszani fognak, mert estként mindig kitalálnak valamit, és ez most sem volt másképp. Érdemes megnéznetek a videót, mert igen meredek sztorik is előkerültek, valamint érdekes volt látni, hogy ki, mennyire tud ferdíteni.

Lapozó: 1 2

Szemetet és ürüléket dobál Észak-Korea a levegőből Dél-Koreára

Dél-Korea kiadta a riasztást a lakosságnak, miután számos olyan szeméttel és ürülékkel teli léggömböt fedeztek fel, amiket Észak-Korea küldött feléjük.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony örömmel kiszolgálta Gyurcsányt

Szentkirályi Alexandra biztos benne, hogy Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc utasításait követi Budapest élén, amivel a csőd felé halad a főváros.

Mbappé a legújabb nyilatkozatával nem kicsit lephette meg a szurkolókat

Mbappé a legújabb nyilatkozatával valószínűleg nem kevés embert lepett meg, és elárulta, a visszavonulása előtt szívesen játszana az egyik nagy olasz klubban, amit meg is nevezett.