Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

A Barca hosszabbít veterán megmentőjével

Xavi el van ragadtatva Dani Alves teljesítményétől.

...svg content...MTI/EPA/Alberto Estevez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Barcelona élni fog a Dani Alvesre vonatkozó opciós jogával, és még egy évvel meghosszabbítja a szerződését. A brazil november közepén írt alá a szezon hátralévő részére, illetve plusz egy évre, ha kölcsönösen megegyeznek egymással a felek.

Úgy néz ki, ez nem is lehetett kérdés, Xavi már most leszögezte, hogy rendkívül elégedett Dani Alves hozzáállásával. A brazil veterán három mérkőzés alatt egy gólt szerzett és két asszisztot osztott ki, 38 éves kora ellenére pedig fizikailag is jó állapotban van. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Ugyanakkor Xavi felismerte korábbi csapattársa korlátait is, nem adja neki a teljes jobbszélsőt, tisztában van azzal, hogy ő már nem egy 20 éves srác. Egy alkalommal már a középpályán is játszatta, méghozzá Busquets mellett, ami szintén jó döntésnek bizonyult.

Bár nem Dani Alves a Barca csapatkapitánya, egyértelműen vezéregyéniség a fiatalok között, akiket hasznos tanácsokkal lát el. Ráadásul mind az étkezésre, mind pedig az edzettségére nagy figyelmet fordít, hogy minél tovább hozza jelenlegi formáját, ezzel is segítve a Barcelonát – írta meg a Marca.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.