Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Berki Renáta olvasás közben is csúcsformában van

Berki Krisztián valóban szerencsés lehet, hogy ilyen csinos és vonzó kedvese van, akikkel nagyon boldogok.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Berki Krisztián valóban szerencsés lehet, hogy ilyen csinos és vonzó kedvese van, akikkel nagyon boldogok. Úgy tűnik, nagyon jól érzik magukat kikapcsolódás közben.

Berki Renáta és Berki Krisztián megkérdőjelezhetetlenül az egyik legérdekesebb és legközkedveltebb pár Magyarországon. A hírességek nagyon szeretik egymást, amit a közösségi médiára kitett képekből is jól látni. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Krisztián számára az elmúlt napok még különlegesebbek lehettek, hiszen július első napján ünnepelhette a 40. születésnapját. Ez pedig egy igencsak kerek szám, és fontos mérföldkő a férfiak életében.

Az ex-labdarúgó továbbra is remek formában van, akárcsak a szeretett kedvese. A közös nyaralás pedig csak hab a tortán. A környezet festői, így minden adott lehet ahhoz, hogy ez a születésnap és a legújabb kaland felejthetetlen legyen.

Mazsi, amikor épp nem úszik vagy napozik, többek között könyvet olvas. Készült róla egy ilyen kép is, ami egy remekül elkapott pillanat volt. Egy spontán felvétel a nyaralás közben. Innen is kellemes nyaralást kívánunk, és egy picit irigykedünk is a környezetre!

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.