Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Exatlon: Dani és Bálint elmondta a véleményét Krisztiánról

Egyikőjük számára sem kérdés, hogy Krisztián a legjobb versenyző a bajnokoktól, de szerintük nem mehet mindig így.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Somhegyi Krisztián sokkal csendesebb volt a harmadik évadban, ami az első volt számára az Exatlonban és Dominikán. Azóta sokat lazult, messze beszédesebb, és úgy kipattintotta magát, mint még soha.

Egyértelműen a legizmosabb versenyzője a mezőnynek, és egyúttal a leggyorsabb is. Ehhez sem férhet kétség, sokszor rakétaként teljesíti a pályákat, még a szintén nagyon gyorsnak tartott Bálint és Dani sem tud vele mit kezdeni. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Ez a tempó azonban veszélyes is lehet, benne van a pakliban, hogy sérüléshez vezethet, és ne feledjük, tavaly pontosan emiatt kellett idő előtt feladnia a bajnoknak. Először az egyik keze sérült meg súlyosan, majd jött a másik.

Exatlon: rendkívül szexi bikiniben Nagy Réka

Ezt már ő sem bírta el, és az orvosok úgy döntöttek, hogy nem engedik versenyzeni. Krisztián máskülönben akár a 15 millió forintos fődíjat is megnyerhette volna, ám mist itt az esély a visszavágásra.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.