Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Megjelent Brad Pitt új filmjének szinkronos előzetese, ez most mindent visz

Brad Pitt az új filmjében is nagyon fitt, hozza a kötelezőt, és valószínűleg sokan fogják megnézni a Sony legújabb amerikai akcióvígjátékát.

Fotó: YouTube/ Sony Pictures Entertainment
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Brad Pitt kifejezetten jól tartja magát, nehezen fog rajta az idő, és még mindig sok millió nő álma. Az évtizedek alatt ő is sokat változott, de csak az előnyére, és közel 60 évesen is az egyik legjobb pasinak tartják.

Az 1963 decemberében született világsztár számos nagy filmben szerepelt a karrierje során, felsorolni is nehéz lenne. Jennifer Aniston és Angelina Jolie volt párja, aki hat gyermek édesapja, még mindig aktív Hollywoodban. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolásban, egy fiatal lány szúrt

Az utóbbi időben ismét aktivizálta magát, több filmben is szerepelt, ami remek hír a rajongóinak. Pittel nehéz hibázni a mozikban, már a puszta nevével sok embert tud meggyőzni, és ez most sincs másképp.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Hamarosan egy amerikai akcióvígjátékban láthatjuk viszont, ami a Bullet Train címet kapta David Leitch rendezésében, aki a trailer alapján egy nagyon ütős filmet hozott össze. Sandra Bullock ugyancsak szerepel az akciófilmben, ami a tervek szerint július 15-én kerül mozikba, és már nagyon várjuk.

Lapozó: 1 2

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.