Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Legalább 5 ember életét vesztette a kijevi tévétornyot ért orosz csapásban

Az ukrán belügyminisztérium közlése szerint legalább 5 ember életét vesztette a kijevi tévétornyot ért csapásban.

...svg content...Törmelékek egy megrongálódott katonai létesítmény elõtt a Kijev szomszédságában lévõ Brovariban március 1-jén, az éjszakai tüzérségi támadások után. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ukrán belügyminisztérium egyhivatalos közleményben jelentette be, hogy az orosz csapás, mely a kijevi tévétornyot érte, halálos áldozatokkal is járt: legalább 5 ember életét vesztette, és további 5 ember megsérült.

A minisztérium által kiadott operatív frissített közleményben azt írják: Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„18:00 óra óta 5 ember meghalt és 5 megsebesült a Kijevi TV-torony elleni bombázásban a Sevcsenkivszkij kerületben. A munkálatok folytatódnak”.

A frissítést azt követően tették közzé, hogy bejelentették, légicsapás érte a kijevi tévétornyot, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy bárki is megsérült-e a csapásban. Mostanra azonban több fotó és videó is készült a helyszínen, melyeken tisztán látszik, hogy holttestek vannak a környéken, és a torony lángol.

(CNN)