Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,816 $

Exatlon: Dorci és Kata leültek beszélgetni a balhé után

Várható volt, hogy a két kihívó igyekszik tisztázni a dolgokat, és talán ezt kellett volna tenni a második évadban is, amikor Bogival voltak nagyobb viták.

...svg content...Fotó: Instagram/Huszti Kata
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A kihívók meglehetősen jó hangulatban mehettek el a hétvégére, hiszen mindkét végjátékot megnyerték. A szabályok értelmében ebben az esetben a kihívóknak nem kell párbajozniuk, de nem is nézhetik végig a bajnokok harcát.

Minden Bálint arcára volt írva, amikor szembesült azzal, hogy nem Andris jött vissza, aki senkire nem haragszik a történtek miatt. A fiatal fiú nagyon jóban van a bajnokkal, és sajnálta, hogy már nincs játékban, igen hamar távozott. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Dorci új szerelme, Patrik még korábban búcsúzott, már az első hét végén, ráadásul Andris ejtette ki. A kihívólány, aki ezüstérmesként térhetett vissza Dominikára, magához képest sem teljesít jól, sokszor tűnik rossz kedvűnek és unottnak.

Exatlon: nagyon kemény beszólást kapott Tóth Dávid a gyenge teljesítménye miatt

Legutóbb Katával volt egy vitája, amit egy kis balhé előzött meg, amikor Dorci úgy érezte, hogy Kata az arcába üvöltött. Ez t követően privát módon is igyekeztek tiszta vizet önteni a pohárba, és Kata határozottan azt mondta, nem haragszik.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.