18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Az ukrajnai Herszon városának egyik lakóépületébe csapódott be egy orosz rakéta (videó)

Hivatalosan is megerősítették, hogy a felvételen Herszon városa látható.

...svg content...Az ukrán rendkívüli helyzetek minisztériuma által közreadott kép a harkivi városháza orosz találatot kapott épületének romjairól 2022. március 1-jén. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Ukrán rendkívüli helyzetek minisztériumának sajtóosztálya
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sky News is megerősítette, hogy az alábbi felvételen az látszik, amint kedd reggel egy rakéta csapódik be egy lakóépületbe, a dél-ukrajnai Herszonban.

Ez már a második felvétel a ma reggeli csapásokról, miután Ukrajna második legnagyobb városában, Harkovban szintén ma reggel egy hatalmas csapásra ébredtek a lakosok, melynek következtében legalább 10 civil vesztette életét. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Egyelőre nem tudni, hogy a második csapásban hányan vesztették életüket, ahogyan arról sincs információ, hogy valaki megsérült-e a támadásban.

Az alábbi felvétel megtekintését kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Vitézy Dávid sem elégedett a köztisztasággal Budapesten, többek között erre is van megoldása, mert amit Karácsony Gergelytől lát, az több mint kevés.