Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Koroknyai Virág kerek feneket villantott a Lupa Beach-en

Maximálisan egyet tudunk érteni a híres modellel, aki szerint az élet is szebb bikiniben. Az ő formájával ez még inkább igaz lehet.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Maximálisan egyet tudunk érteni a híres modellel, aki szerint az élet is szebb bikiniben. Az ő formájával ez még inkább igaz lehet.

Folytatódik a szeszélyes, forró nyár. Egyik pillanatban tombolnak a 30-40°C-ok, majd a következőben már mindent szétver az eső. Régóta nem volt hasonlóra példa, de talán ez is olyasvalami lesz, amihez hozzá kell szoknunk. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Jelenleg nem tehetünk mást, minthogy a száraz órákat kihasználjuk, és élvezzük az életet. Ezt teszik a hírességek is, akik a közösségi médián keresztül folyamatosan megosztják azt, hogy épp hol járnak, mit csinálnak.

https://liner.hu/toth-andi-legujabb-fotoja-tobbeknel-is-kiverte-a-biztositekot/

Időről időre a híres modell, Koroknyai Virág is ezt teszi, akinek a formája is bőven megvan ahhoz, hogy egy igazán szexi bikinit hordjon. Szépségkirálynőként nincs ebben semmi meglepő, és a 23 éves híresség bármikor készen állhat egy gyors fotózásra.

Virág legutóbb a Lupa Beach-ről jelentkezett be az Instagram oldalán keresztül. A 23.5 ezres követőtábor igencsak örülhetett ennek. A modell egy masnis bikinit vett fel, ami idén már a sokadik bikini volt, mely rendkívül jól állt neki.