Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Vasvári Vivien minden eddiginél magasabbra tette a lécet a fehérneműs fotójával

Megkockáztatjuk, hogy ennél szexibb fotót nem lehet készíteni a sztárról, de már nem egy ilyen fogadást buktunk el.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien esetében mindig vigyázni kell, ha fogadásról van szó, mert amikor azt gondoljuk, hogy nem lehet nála magasabb a léc, előáll egy olyan sorozattal, hogy sokkolva érezzük magunkat.

Ez is azon okok között szerepel, hogy egy igazán érdekes és izgalmas karakternek tartjuk Vivient. Mellette nem unatkozik az ember, ráadásul jó a humora, igazán szórakoztató, mint azt látjuk is a közösségi médiás tartalmaiból. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Jelenleg közel 615 ezer követőnél jár az Instagramon, és ha minden jól megy, akár a 700 ezret is megközelítheti a következő egy-két évben. Ez nagyon is reális, különösen, ha szerepet kap egy nagy műsorban, mint például a Farm VIP-ban.

Hatalmas bulit csinált Majka és Curtis

Ez a műsor már csak amiatt is fontos volt Vivi számára, hogy egy teljesen más oldaláról ismerhettük meg. Modellként is kiváló, sokan szeretik a képeit, és a fehérneműs sorozatai egyenesen lenyűgözőek.

Lapozó: 1 2

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.