Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Izzóan szexi képek jelentek meg Mihalik Enikőről

Mihalik Enikő édesanyaként is olyan formát mutat, hogy megemeljük előtte a kalapunkat, és nem egy alkalommal.

...svg content...Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A formák világát éljük, soha egyik évszázadban vagy évtizedben nem volt ekkora jelentősége annak, hogyan nézünk ki. Ez nem egyfajta elvárás, hanem az emberek önmagunkon érzik azt a fajta nyomást, ami nem mindig egészséges.

Vannak, akik ezt jól kezelik, míg mások stresszessé válnak, és hiába vannak jó formában, odabent nem érzik mindezt kényelmesnek. Egyesek a sok diéta és edzés miatt sokallnak be, mások pedig nem örülnek annak, amit a tükörben látnak. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Tengernyi olyan kis apró részlet van, ami közrejátszik abban, hogy milyen a mentális egészségünk, és igenis szükségünk van arra, hogy magabiztosabbak legyünk. A magabiztosság fél siker, és ha elégedettek vagyunk a külsőnkkel, ez is meg fog jönni.

Horváth Gréta napról napra egyre vonzóbb

Nem feltétlen kell követnünk trendeket, csak találjuk meg azt az irányt, amin belül még abszolúte önmagunk tudunk lenni. Ez egy olyan út, ami mindig változik, átalakul, vagy néha csak visszatérünk rá.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.