Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Mától elérhető a világ egyik legerősebb okostelefonja, a Black Shark 4 Pro

Közel egy évvel a hivatalos kínai megjelenést követően nemzetközileg is megvásárolható a Xiaomi leányvállalatának gamer mobilja.

Xiaomi
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Black Shark 4 Pro szívében egy csúcsra járatott Snapdragon 888 lapkakészlet duruzsol, míg a 4S Pro modellnél egy Snapdragon 888 Plusra számíthatunk. Mindkét készülék esetében egy 8/128 GB-os és egy 12/256 GB-os verzió közül lehet választani, így tárhely és memória tekintetében sem maradunk hoppon.

A készülék megfelelő működését szoftverszinten a MIUI 12.5 operációs rendszerre épülő JOYUI 12.5 kezelői felület biztosítja majd, ami természetesen androidos alapokkal rendelkezik. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

További érdekesség, hogy az európai Black Shark 4 Pro ugyanúgy támogatni fogja a 120 W-os vezetékes töltést, mint a kínai változat, ami azért is meglepő, mivel a globális verzióknál korábban általában teljesítménycsökkenésnek lehettünk szemtanúi.

A Black Shark 4 Pro kezdőárát 580 euróban határozták meg, az alapmodell Shadow Black fekete, Misty Grey szürke és Cosmos Black fekete színekben lesz kapható, miközben a csúcskészülékért 680 dollárt kér el a gyártó.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.