Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,90 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
477,50 Ft
Bitcoin
60,752 $

Exatlon: drámai pillanatok, a kihívók is odarohantak a földre rogyott bajnokhoz (videó)

Soha nem jó sérültet látni a pályán, de ez most váratlan volt, mert ezen a pályán ritkábban a sérülések.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Dorottya
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary eddigi négy évada alatt több kisebb-nagyobb sérülést is láthattak a nézők, és valószínűleg még fognak is. Szinte kikerülhetetlen, hogy ne legyenek sérülések, mivel a versenyzők a hét legnagyobb részében pályán vannak.

A legtöbb alkalommal egy kisebb elcsúszás vagy figyelmetlenség is elegendő ahhoz, hogy megsérüljön egy versenyző. Láthattunk már erre nem egy példát, ahogyan arra is, hogy valakinek idő előtt kellett hazatérnie. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

A nemrég visszatért Nagy Dani is tudna erről beszélni, aki a harmadik szezonban szenvedett súlyos sérülést, és emiatt jelenleg sem pörög 100%-on. Tudat alatt visszafogja magát, ami nyilván a teljesítménye rovására megy, ennél többre lesz szüksége.

Hatalmas hírt jelentett be Szabó Zsófi és Shane Tusup: férj és feleség lesznek

Szabó Dorottya a bajnokok versenyzője, rendkívül fitt, nincs igazán rajta felesleg, és komoly energiákat mozgósít annak érdekében, hogy pontokat gyűjtsön. Most azonban baj történt, jelenleg nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia, de nem jók az előjelek.

Lapozó: 1 2

Egyetlen góllal kapott ki a Ferencváros a Tottenham ellen az Európa-ligában

Az Anderlecht után a Tottenham ellen is kikapott a Ferencváros egy szorosabb mérkőzésen, több gólt is lőhettek volna a hazai játékosok.

Az új tanév elindulásával a ChatGPT felhasználóinak száma is nagyot ugrott

Az OpenAI egy pénzügyi bejelentés során közölt egy érdekes adatot, amely megmutatja, milyen fontos szerepe lehet az MI-nek az oktatásban.

Szentkirályi Alexandra nem akar Karácsony Gergely helyettese lenni

Gulyás Gergely után Szentkirályi Alexandra is megerősítette, nincs olyan tervük, hogy Karácsony Gergely helyettese legyen a volt főpolgármester-jelölt.