Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,13 Ft
Euró
394,49 Ft
Font
465,76 Ft
Bitcoin
61,320 $

Ilyen csinos, és már ekkora a pocakja Rácz Jenő feleségének

Rácz-Gyuricza Dóri a fotója mellett érdekes gondolatokat is megosztott népes követőtáborával, akik egyre többen és többen vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dóri nem panaszkodhat, lassan már 145 ezren követik, ami már abszolúte mérvadó a hazai közösségi médiában. Valószínűleg később a 200 ezer feliratkozó is meglesz neki, de nem üldözi a számokat, sokkal inkább a természetességre törekszik, és ettől is olyan népszerű.

A pocakja már egyenesen hatalmas, ami szintén jelzi, hogy a babája szép lassan odakint is megismerkedne a szüleivel. Erre bőven lesz lehetősége, ám még egy kicsit várnia kell, mert nem jött el az idő. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

„Milyennek KELL lennie egy terhes nőnek? Először is “terhes”nek alapból nem hívhatod magad, anélkül, hogy valakit meg ne bántanál vele.” – írta a posztjában Dóri, aki ismét fontos gondolatokat osztott meg, ezúttal a várandósságról.

Stana Alexandra szexi lapos hasat villantott

„A drága férjem húzta az agyam az elején ezzel, hogy hívjam magam várandósnak, mondtam is neki, hogy szerintem a várandós az Ő, hiszen Ő az aki áhítatos tekintettel várakozik, én kérem komoly precizitással szerveket készítek egész nap”

Lapozó: 1 2

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.