Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Exatlon: furcsa a csapattársaknak, amit Kása András csinál, ideje lenne beszélni vele?

Várható volt, hogy a kihívók külön is le fognak ülni beszélgetni Kása Andrásról, mert kezd sok lenni nekik a veterán csapattársuk viselkedése.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, András kiverte a biztosítékot a viselkedésével a keddi játéknapon, amit ráadásul el is buktak. Több lánynak rosszul esett az oda-odaszólása, és ezt a fiúk is kiszúrták.

Ugyan András rögtön elnézést kért ezért a faházban, mivel senkit sem akart megbántani, egyúttal elismerte, hogy ő ilyen. Később Dorkáék külön beszélgettek arról, hogy András az utóbbi pár napban furcsán viselkedik, és más, mint korábban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Túl van pörögve, azt mondanám.” – mondta Dorka, akivel Kata is egyet tudott érteni, és úgy látják, az idősebb játékostársuk „mindent is” szeretne. Bogi mindig hallja András hangját, aki gyakorlatilag folyamatosan beszél, és még nagyobb gond, hogy gyakran ismétli önmagát.

Hétről hétre vékonyabb Horváth Gréta arca

Ez pedig zavaró a csapattársaknak, és igyekeznek megérteni, hogy mi zajlik most Andrásban, de talán jobb lenne külön is beszélgetni vele. Valószínűleg ő is fárad lelkileg, hiányzik neki a családja, és emiatt más most, vagy csak a faház teszi.

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.