Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Rúzsa Magdi nagy bejelentése, 62 nap után újra otthon lehet

Rettentő hálás az énekesnő azért, hogy ennyien és ilyen minőségben dolgoztak azon, hogy a babái, és ő is biztonságban legyenek.

...svg content...Fotó: Instagram/Rúzsa Magdolna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ritka, amikor valaki három gyermeknek ad életet egyszerre, és Rúzsa Magdi nemrég átélhette ezt. Sok vizsgálat előzte meg a nagy pillanatot, és most eljött az idő, hogy Magdi több mint 60 nap után újra otthon legyen.

„Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen.” – írta nagyon hálásan a posztjában Magdi az Instagram oldalán. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza.”

Ilyen penge a formája Mark Wahlberg-nek 50 évesen

„dr. Vermes Gábor amíg vagyok imába foglalom a neved minden nap! dr. Bodrogi Eszter a tiédet is.” – folytatta felemelő posztját a híres énekesnő, aki nem is lehetne ennél boldogabb, rettentő hálás.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.