Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

Február 22-től korlátozza a tankolást a Shell

A Shell Hungary 191 töltőállomásból álló hálózatában a nemzetközi teherforgalom által leginkább használt 10 kúton korlátozza a tankolást, amelyet február 22-től vezettek be.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Tankolásonként maximum bruttó 50 ezer forint értékű, azaz körülbelül 100 liter vásárlása lehetséges bármely típusú üzemanyagból a Shell leginkább használt 10 kútja esetében, amelyek a legfontosabb hazai tranzitútvonalak mellett találhatók.

Az erre vonatkozó döntést a megnövekedett igényekkel indokolták, mivel az utóbbi hetekben a cég töltőállomásain kiugróan megnőtt a kereslet, ez alapján az előző év hasonló időszakához mérve már januárban erőteljes forgalomnövekedést tapasztaltak, februárban pedig még nagyobb keresletre számítanak. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Jelentős mennyiségeket vásárolnak a teherfuvarozók, emellett a nagy tételben tankolók már az eddig jellemzően csak a hazai lakosság által használt állomásokon is feltűntek, továbbá szignifikánsan emelkedett a külföldi személy- és teherautós vevők száma is.

A Shell célja a folyamatos üzemanyag-ellátás biztosítása minden egyes kútján, valamint kiemelték azt is, hogy a napon belüli vásárlások száma továbbra sem korlátozott ezeken az állomásokon, csak a kútoszlop által kiadható egyszeri mennyiség.

Üllői vonatgázolás: „Együtt nőttek fel, és most együtt is kell őket eltemetnünk”

A korlátozás a hálózat kevesebb mint 10 százalékát, kizárólag az autópálya melletti állomásokat érinti visszavonásig, mindeközben az üzemanyag-kiszállítást maximális kapacitásra emelték, bővítették a kiszállítási időszakot, valamint a teljes logisztikai személyállományukat és járműparkjukat készletutánpótlási feladatokra csoportosították.

A Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy a korlátozásban a következő töltőállomások érintettek: Székesfehérvár M7 A, Székesfehérvár M7 B, Tata M1 A, Tata M1 B, Gelej M3 A, Gelej M3 B, Lajosmizse k/bal, Lajosmizse ny/jobb, Balatonkeresztúr M7 A, Balatonkeresztúr M7 B.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.