Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

„Nincs itt az ideje nevetni“ Lukaku nagyon gyenge teljesítményén

A Chelsea játékosa egyetlen mérkőzésen mindössze hétszer ért labdába. 

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Romelu Lukaku új Premier League-rekordot állított fel a legkevesebb labdaérintés tekintetében, miután 90 percet játszott, azonban mindössze hétszer ért hozzá a labdához. Thomas Tuchel, a Chelsea edzője úgy gondolja, hogy „nincs itt az ideje nevetni“ – írja a Sky Sports.

„Ez nem az, amit mi akarunk vagy Romalu akar, azonban nincs is itt az ideje, hogy nevessünk rajta vagy viccelődjünk vele“ – közölte a menedzser.  Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A statisztika azóta él, mióta az Opta a 2003-2004-es szezonban elkezdte vezetni, a belga játékosnak pedig most sikerült a legkevesebb passzal felhívnia magára a figyelmét, miután nagy port kavaró interjúja után arra számított, mindenki, hogy odateszi magát, ha Londonban akar maradni.

Arra a kérdésre, hogyan tudja rávenni Lukakut, hogy gyakrabban érintse a labdát, Tuchel azt mondta: „Mit tehetek? Nem tudom. Nekünk kell foglalkoznunk vele.“

„Ott vannak az adatok, amelyek közölnek is valamit. Nem vett részt a játékunkban, ez néha így van a csatárokkal. Ha egy kicsit küzdenek az önbizalommal, hogy megtalálják a helyet és bekapcsolódjanak egy jó védekező csapat ellen, akkor ez előfordul“ – emelte ki. 

„Sokat követelünk a csatárainktól a védekezés tekintetében. Fizikális, keményen dolgozó együttes akarunk lenni, amely fizikai játékot és ügyes játékot akar játszani. Ez talán szerepet játszik“ – tette hozzá. 

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.