Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,13 Ft
Euró
400,78 Ft
Font
476,27 Ft
Bitcoin
60,486 $

Bár a Stranger Things véget ér, mégis folytatásról nyilatkoztak a készítők

Hamarosan lezárul a népszerű sorozat története, viszont az alkotók egyértelművé tették, hogy a Stranger Things univerzuma később akár spinoffokkal is bővülhet.

...svg content...Fotó: Twenty20
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Netflix egyik legsikeresebb, saját gyártású sorozatának hamarosan érkező 4. szériája annyira hosszú lett, hogy két részletben jelenik meg a platformon, az első fele május 27-én, a második július 1-jén lesz elérhető, később pedig az 5. évaddal fog zárulni.

A sorozat rendezője és társ-showrunnerje, Shawn Levy arról nyilatkozott tavaly, hogy bár az alkotók, Matt és Ross Duffer már látják a sztori végét, azonban megvan rá a lehetőség, hogy a későbbiekben más formában is folytassák a franchise-t, hiszen a Netflix is jelentős potenciált lát benne – írta az IGN. Soron kívül Nagy bejelentés: programot indít a kormány a fiatalok lakhatása elősegítése érdekében

Márciusban véget ér az RTL Klub egyik népszerű sorozata

A korábbi közleményükben a Duffer-testvérek a negyedik évad premierjét és a sorozat közelgő végét is bejelentették, emellett hozzátették, hogy „még mindig nagyon sok izgalmas történet van a Stranger Things világában: új rejtélyek, új kalandok és új, váratlan hősök”, amellyel a lehetséges spinoff-folytatásra utaltak, ez pedig minden kétséget kizáróan a rajongók legizgalmasabb híre.

A Wizz Air is reagált a 20 órás járatkésésre, ekkor landolhat a gép Budapesten

A szerkesztőségünk számára megküldött közleményből minden kiderül.