Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Véget ért a Sárkányok háza forgatása, George R. R. Martin pedig „imádja”

Talán már idén nyáron láthatjuk az epizódokat.

Fotó: George R. R. Martin amerikai író, forgatókönyvíró beszél a 14. Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján a svájci Neuchatelben 2014. július 10-én. Martin legismertebb mûve A tûz és jég dala sorozat, amelynek nyitókötete az 1996-ban írt Trónok harca. (MTI/EPA/Sandro Campardo)
Style

Czinder Tímea

Szerkesztő

Végéhez ért a nagy sikerű Trónok harca sorozat előzményeit feldolgozó Sárkányok háza forgatása, a hírt pedig nem kisebb személy jelentette be, mint maga George R. R. Martin. A könyvsorozat szerzője hozzátette, hogy már látta néhány epizód durva vágását, és „imádja őket”.

„Izgalmas hírek Londonból – arról értesültem, hogy a Sárkányok háza első évadjának forgatása befejeződött. Igen, mind a tíz epizódé. Láttan néhány durva vágást néhányból, és imádtam őket” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

– tette közzé blogján.

A GamesRadar szerint Martin azt írja, az első évad az utómunkálatok szakaszába lépett, ami azt jelenti, sokat kell még várni, mire a képernyőn is láthatjuk az epizódokat.

„Az írás, a rendezés és a színészi alakítás is mind fantasztikus. Remélem, neked is annyira fog tetszeni, mint nekem. Le a kalappal Ryan Condal és Miguel Sapochnik forgatókönyvírók és a csapatuk, valamint a csodálatos szereposztás előtt.”

A Sárkányok háza még nem rendelkezik megjelenési dátummal, bár az első előzetes 2022-es premiert említett. Martin ezen a téren is frissítéssel szolgált, azt írta, „sok munka” van még hátra, és a járvány is „nehezíti a tervezést”, ennek ellenére lehetséges, hogy idén nyáron fog megjelenni, ami bizakodásra ad okot a hivatalos hír érkezéséig.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.