Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Információk garmadájával ellátott főoldalt tesztel a Google

A Google kereső honlapja hamarosan radikális változáson mehet keresztül.

...svg content...Képernyőkép/Google
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A 9to5Google portál szúrta ki először a kaliforniai techóriás keresőjének egyik tesztváltozatát, ami rengeteg újítást tartalmaz, az oldal alján például egy sor kártyát helyeztek el. Ha széles körben is átveszik az átszabott küllemet, akkor ez lehet minden idők legnagyobb dizájnváltása a Google részéről.

Az oldal alsó szegmensében található kártyák között megtalálhatjuk az időjárást, a felkapott kereséseket, a részvényeket, a helyi eseményeket és a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos híreket. A kártyákra kattintva kibonthatjuk az egyes lapokat, vagy betölthetjük az éppen aktuális keresési eredményeket. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

Van egy tartalom elrejtése nevű kapcsoló is, amellyel inaktiválhatjuk a korábban megnyitott kártyákat, ami emlékeztet az okostelefonokra és táblagépekre telepíthető Google.com alkalmazásra.

A Google eredetileg azért vált népszerűvé, mert a keresőoldala letisztult és könnyen használhatónak bizonyult, míg a konkurens Yahoo és AltaVista sokszor túlbonyolították a legegyszerűbb tartalmak megjelenítését is.

Egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a Google állandó funkcióként tervezné kiadni a dizájnváltozást, ám akkor egészen biztosan jól járhatnának a felhasználók, ha opcionálisan aktiválni lehetne ezt az igencsak hasznos újdonságot.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.