Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,89 Ft
Euró
385,39 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
71,318 $

Egyre csak bővül a Barcából távozók névsora

Kicserélődhet a fél csapat, ha így folytatják.

...svg content...Fotó: Twenty20
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Már a téli átigazolási szezonban is meglehetősen nagy volt a mozgás a katalánoknál, azonban míg januárban inkább érkeztek, nyáron már távozók is lesznek bőven.

Dembélé szinte már biztosan búcsúzik a szezon végén, igazából már az is meglepő, hogy az elmúlt hónapok hercehurcája után aktív tagja maradt a csapatnak. Ter Stegen esetében nem mérgesedett el így a helyzet, de ő sem hozza a formáját, a Barca pedig állítólag szemet vetett Donnarummára, akinek osztozkodnia kell a PSG kapusposztján, így nincs biztos helye a franciáknál. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

Rajtuk kívül is akadnak még néhányan, akiknek valószínűleg hamarosan más csapat után kell nézniük, Sergi Roberto mellett Umtiti, Dest, Lenglet és Braithwaite sem igazán vált be a Barcánál, nyáron pedig a veterán megmentőember, Dani Alves is vélhetően kiszorul a kezdőből – írja a Fichajes.

A katalánoknál mostanra számos fiatal tehetség felkerült a kiszemeltek listájára, kérdés azonban, hogy a klub mennyire képes anyagilag megerősödni, ugyanis pénz és csillagászati fizetések híján nehéz lesz a legjobbakat megkaparintaniuk.

Az biztos, hogy a Barcelonánál még sok a tennivaló. Bár a csapat sokat javult a téli erősítéseknek köszönhetően, a stabilabb játék pedig egyre jobb eredményeket hoz, de még mindig hiányzik néhány fontos láncszem.

Lázár János szerint lehet, hogy Magyar Péter miatt lesz újabb kétharmada a Fidesznek

Mint fogalmazott, „lehet, hogy az új messiás lehetővé teszi, hogy 2026-ban újra kétharmadot kapjunk”.

Nukleáris megállapodást kötött egymással Magyarország és Japán

Nukleáris együttműködési megállapodást kötött Magyarország és Japán, amelynek célja a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztése.